ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αυτοκόλλητες ταινίες κατάλληλες για κάθε συσκευασία από PP (πολυπροπυλένιο), PVC, PE

  • Σε διαστάσεις πλάτους από 9mm έως 150mm και μήκους από 60 έως 1000 μέτρα
  • Κατάλληλες για χρήση χειρός ή χρήση συσκευαστικών μηχανών
  • Δυνατότητα εκτύπωσης έως και 3 χρώματα
  • Ατύπωτες και τυπωμένες

 

PP με ακρυλική κόλλα, θορυβώδες ή αθόρυβο

Αξιόπιστη ποιότητα με χαμηλό κόστος  

Η κλασική χαμηλού κόστους αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας που εγγυάται μία άψογη σφράγιση σε κάθε συσκευασία. Η ακρυλική της κόλλα είναι βασισμένη στο νερό. Έχει οικολογική συμπεριφορά και διατίθεται σε μία σειρά χρωμάτων και διαστάσεων.

 

PP με κόλλα solvent

Αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας κατάλληλη για κάθε χρήση,  ιδανική για αποθήκευση σε χαμηλές θερμοκρασίες π.χ. ψυγεία - κατάψυξη, ανακυκλωμένα κιβώτια κ.α. Συνδυάζει την εξαιρετική κόλα (solvent) με την οικονομία του φιλμ πολυπροπυλενίου επιτυγχάνοντας μία εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.  Διατίθεται σε μία σειρά χρωμάτων και διαστάσεων.

 

PVC

Αυτό το προϊόν έχει άριστες κολλητικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για σφράγιση χαρτοκιβωτίων και άλλου τύπου εμπορευματοκιβωτίων λόγω της άριστης ποιότητας κόλλας (solvent) που διαθέτει. Διατίθεται σε μία σειρά χρωμάτων και διαστάσεων και είναι χωρίς αμφιβολία η πιο αξιόπιστη ταινία συσκευασίας. Η ταινία PVC είναι αθόρυβη, δεν αφήνει ίχνη κόλλας γι’ αυτό το λόγο είναι ιδανική για αμπαλάζ αλουμινίου, επίπλων, καθρεπτών, κ.α. αντικειμένων.